Ψίχουλα στους Έλληνες, Χρυσάφι στους Λαθρομετανάστες

Ψίχουλα στους Έλληνες, Χρυσάφι στους Λαθρομετανάστες
24 Ιούλ 2019

Γραφει η Χριστίνα Σιδέρη.

Θα σας στεναχωρήσω πρωινιάτικα αλλά δυστυχώς για εσάς εγώ δεν εντυπωσιάζομαι τόσο εύκολα….

Ειδομένη, Μόρια, Βαθύ, Καρά Τεπέ, Ελληνικό, Ελαιώνας, Κως, Ελαία. Αυτά είναι τα χοτ σποτ που επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης ως πρόεδρος της ΝΔ. Ακολουθούσαν δηλώσεις υπέρ της ευζωίας των λαθρομεταναστών, εκστρατείες συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους λαθρομετανάστες μέχρι και η Μαρέβα δημιούργησε ειδική συλλογή στο Ζους Ντιον και τα έσοδα τα διέθεσε εκεί. Το κυριότερο; ΚΑΤΑΘΕΣΗ 17 ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, που αφορούσαν στις συνθήκες στις οποίες ζουν οι λαθρομετανάστες, στο τι τρώνε, στο που πάνε οι ασυνόδευτοι και δεκάδες άλλα θέματα που τους αφορούν.

Εχθές πήγε στο Μάτι όπως είχε υποχρέωση και εξήγγειλε μέτρα όπως είχε υποχρέωση, υπέρ των πυρόπληκτων. Να μη συζητήσουμε ότι είδα ανθρώπους να θριαμβολογούν γιατί ο Μητσοτάκης θα απελευθερώσει τα χρήματα που έδωσαν οι ιδιώτες και οι εταιρείες για τους πυρόπληκτους.

Στο δια ταύτα, δεν είδα ποτέ τον Μητσοτάκη ως αντιπολίτευση να κάνει μία επίκαιρη για τους πυρόπληκτους, δεν τον είδα να δημιουργεί καμία εξεταστική ως πρωθυπουργός για να αποδώσει ευθύνες, δεν είδα πουθενά να εγκαλεί μέσα στη βουλή τη κυβέρνηση,όπως έχει κάνει δεκάδες φορές για τους λαθρομετανάστες. Δεν τον είδα καν να απαντάει στην έκκληση των κατοίκων για να συναντηθεί με τις επιτροπές τους, ως πρωθυπουργός. Ούτε είδα να κρατάει την υπόσχεση που έδωσε στους κατοίκους τον Αύγουστο του 18, σε δήλωσή του, όπου δεσμεύτηκε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Είδα όμως να δίνει κυβερνητικό θώκο στον Τσουβάλα επομένως να εγκρίνει την πολιτική των δολοφονιών των 102 Ελλήνων στο Μάτι.

Εγώ με τα ψίχουλα στους Έλληνες και το χρυσάφι στους λαθρομετανάστες, δεν πρόκειται να συμβιβαστώ ποτέ. Ή θα μπουν πρώτα οι Έλληνες μέσα στη χώρα τους ή θα χτυπάω μέχρι να πεθάνω. Με νοιάζει πάρα πολύ λίγο αν ο Μητσοτάκης είναι τώρα καβάλα στο άλογο ή αν αδιαφορεί για αυτά που λέω με τον αέρα του χαλίφη. Θα του θυμίσω μόνο το ρητό

Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις.

Την καλημέρα μου και χρόνια πολλά στη “Δημοκρατία”, που ευνοεί τους εισβολείς αλλά όχι τους πολίτες της χώρας. Ξέρω ψιλά γράμματα αλλά δεν βαριέσαι, έτσι είμαι εγώ κολλάω στις “λεπτομέρειες”.


Δείτε ακόμα: Πού πάμε;

share

patriotes

Comments

  1. χρηστος σταγγος : 24 Ιουλίου, 2019 at 11:52 πμ

    Συγχαρητηρια για την τοποθετησει σας.Να δουμε τι θα κανει και για την Μακεδονια μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *