Μόνο όταν πάρετε την Ψυχή μας θα νικήσετε τις Ιδέες μας!

Μόνο όταν πάρετε την Ψυχή μας θα νικήσετε τις Ιδέες μας!
22 Οκτ 2020

Το καθεστώς των ανθελλήνων, πιστό στις εντολές που του δίνει η διεθνής εγκληματική συντεχνία των νεοταξιτών, αποφασίζει και διατάζει την εξόντωση κάθε αντισυστημικής πολιτικής έκφρασης, που επιμένει να αντιστέκεται στην εθνοκτονία.

Η παράνομη και ανήθικη φυλάκιση ηγετικών προσωπικοτήτων του ελληνικού εθνικισμού έχει έναν και μόνο σκοπό. Να σιγήσει αλλά και να ποινικοποιήσει κάθε αληθινή φωνή οργανωμένης εθνικής αντίστασης στο καθεστώς.

Παρόλα αυτά όμως, οι – ακόμα – Ζωντανοί και Ελεύθεροι τω πνεύματι Εθνικιστές θα συνεχίσουν τον δίκαιο και ιερό τους αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες και θα αποτελεί έναν τόπο δημιουργίας και προοπτικής για τα παιδιά της.

Η Ιστορία κάποτε θα δικαιώσει τον άκαμπτο και ανιδιοτελή αγώνα των Εθνικιστών. Ο ελληνικός Λαός εν καιρώ θα τιμωρήσει τους πραγματικούς ενόχους, που δεν είναι άλλοι από αυτούς που κρύβονται πίσω από την μάσκα του δημοκράτη.

Αναμφίβολα το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Τότε όμως θα είναι δυστυχώς πολύ αργά για τους Έλληνες και την Ελλάδα…

Υ.Γ. Καλή Δύναμη και Καλή Λευτεριά εύχομαι στους Φίλους και Συναγωνιστές μου, που θα εκτίσουν την ποινή τους για το “ειδεχθές έγκλημα” που διέπραξαν. Αυτό της αγάπης και αφοσίωσης προς την πατρίδα τους.

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *