Η Κοινή Μοίρα όλων των Προδοτών…


22 Μαρ 2018

cristine siderisΓράφει η Χριστίνα Σιδέρη

Κύριοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν ξέρω κατά πόσο σας είναι γνωστές οι παρακάτω εικόνες ή κατά πόσο τις έχετε λησμονήσει, να πληροφορήσω όμως ειδικά εσάς κ.κ Καμμένε και Κοτζιά, ότι αυτή είναι η κατάληξη, όλων αυτών που προδίδουν τις πατρίδες και τα Έθνη τους.

Στην εισήγηση του εισαγγελέα για την καταδίκη των δύο εγκληματιών, θυμάμαι πάρα πολύ χαρακτηριστικά μία κουβέντα του: “…. αλλά το πιο χυδαίο έγκλημα, ήταν η καταπίεση της ψυχής του Έθνους”. Είναι κάτι που χάραξε με ανεξίτηλα χρώματα στη ψυχή μου τις λέξεις “καθήκον και τιμή”, κάτι που εσείς έχετε προδώσει.

Είχα τη τιμή να συμπεριλαμβάνομαι μέσα στο πλήρωμα ενός εκ των C-130, που προσγειώθηκαν χωρίς φώτα, σε ένα αεροδρόμιο χωρίς φώτα, προκειμένου να γλιτώσει τα πυρά των ελεύθερων σκοπευτών για να παραλάβει τους Έλληνες φοιτητές.

Στα μερικά δεκάδες μέτρα που κάναμε, μέσα στη πόλη, μέχρι να πάμε εκεί που βρισκόντουσαν οι φοιτητές, αντικρίσαμε το χάος, τη ταπείνωση και τη καταβαράθρωση ενός λαού που δεν βρέθηκε στη κόλαση από ένα κατακτητή αλλά από τον ίδιο τον ηγέτη του, που ήταν αίμα από το αίμα του, όπως εσείς.

Σήμερα, σε αυτή τη κόλαση βρίσκεται ο Ελληνικός λαός, πεινασμένος, ταπεινωμένος, με τα παιδιά του, βορά στα νύχια των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, που εσείς γεμίσατε την Ελλάδα και αυτό να το θυμάστε όταν μας ξεπουλάτε. Οι Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται αιχμάλωτοι στη Τουρκία, το όνομα της Μακεδονίας, η οντότητα της Βορείου Ηπείρου, η Ελληνικότητα της Θράκης, τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο, τα χώματα της Ηπείρου, τα πολύπαθα νησιά μας, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Σκεφτείτε το γιατί και μπορεί και εσείς να ακούσετε αυτές τις λέξεις από το στόμα ενός πατριώτη εισαγγελέα ή το “εις θάνατον για εσχάτη προδοσία” από το στόμα ενός πατριώτη προέδρου δικαστηρίου και το εκτελεστικό απόσπασμα ή η θηλιά ενός σκοινιού, να είναι η τελευταία εικόνα που θα αντικρίσετε.

tsaouseskou2tsaouseskou

share

patriotes

Comments

  1. Σιδέρη, η “αγανακτισμένη” του Αγίου Παντελεήμονα που έπαιρνε τηλέφωνο Σαμαρά κλαίγοντας όταν την μπουζούριασαν παρέα μαζί με τα ναζίδια τους φίλους της.

    • Να φανταστώ ότι ήσουν μαζί της και άκουσες και το τηλεφώνημα και τα κλάματα. Εύγε ρε φίλε από ναζί έγινες αντιναζί και αποκήρυξες και τα συντρόφια σου.

  2. […] Διαβάστε ακόμα: Η Κοινή Μοίρα όλων των Προδοτών… […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *