Είμαστε Άξιοι του Αφανισμού μας;

Είμαστε Άξιοι του Αφανισμού μας;
15 Ιούλ 2020

Γράφει ο Ιωάννης Ιωάννου

Άφθονοι ονειροβάτες έκαναν κοινοποίηση την εικόνα της Αγίας Σοφίας, στολισμένης με κυματιστές ελληνικές σημαίες, χωρίς μιναρέδες και σταυρό στο τρούλο. Πολλοί είναι ακόμα οι ελληναράδες, που ακούραστα πατάνε like σε post κατά της λαθρομετανάστευσης.

Στα λόγια είμαστε όλοι καλοί, στα έργα όμως παραμένουμε ανεπαρκείς. Για το λόγο αυτό λοιπόν, λίγοι ήταν εκείνοι, που σήμερα διαδήλωσαν στην πλατεία Βικτωρίας, ενάντια στον εξισλαμισμό της Αθήνας και την γκετοποίηση της γειτονιάς τους.

Η Αθήνα είναι μια μεγαλούπολη 4 εκατομμυρίων κατοίκων, που μαστίζεται από την λαθρομετανάστευση. Κρίμα όμως, που δεν βρέθηκαν μερικές χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι δεν συμφωνούν με την αντικατάστασή τους από τον Αχμέτ και τον Αμπτούλ και έχουν το θάρρος να βγουν έξω για να το φωνάξουν. 

Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα νομίζω πως δόθηκε. Αυτή την Ελλάδα θέλουμε. Η ανοχή και την αδράνεια των πολλών αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει. Γιατί ο καθένας μας όπως στρώνει κοιμάται. Έτσι, δεν λυπάμαι για την κατάντια μας αλλά και για το ζοφερό αύριο, που βαραίνει τους ώμους μας. Ντρέπομαι όμως για την παθητικότητα μας… 

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *