Για ποιόν ρατσισμό μου μιλάς;

Για ποιόν ρατσισμό μου μιλάς;
13 Ιούν 2020

Με αφορμή μια μεγάλη διαδήλωση κατά του ρατσισμού, που έγινε χθες στην Γερμανία (η μεγαλύτερη εκτός ΗΠΑ) αναρωτήθηκα εάν υπάρχει ουσιαστικά ρατσισμός στην Γερμανία σήμερα και ποια είναι ακριβώς τα θύματά του.

Αρχικά να πούμε ότι στην Γερμανία του 2020 υπάρχουν ακόμα εγκλήματα γνώμης. Αν τολμήσει δηλαδή κάποιος Γερμανός να υπερασπιστεί την πρόσφατη ιστορία του, με τα όποια ελαττώματά της, κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση. Αυτό είναι γεγονός.

Είναι επίσης γνωστό, αλλά σπάνια κοινώς κατακριτέο ότι στην Γερμανία του 2020 εκατομμύρια αλλοδαποί απολαμβάνουν προνόμια και ανέσεις, που οι ντόπιοι δεν θα δουν ποτέ στην ζωή τους. Αυτό είναι γεγονός.

Η πολιτική ορθότητα αποκρύπτει ή ακόμα και απαγορεύει την αποκάλυψη της σκοτεινής αλήθειας. Στην Γερμανία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει χιλιάδες εγκλήματα με θύτες λαθρομεταναστες και θύματα αθώους Γερμανούς, κατά κύριο λόγο γυναίκες και παιδιά. Αυτό είναι γεγονός.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι στην Γερμανία του 2020 η μείωση του γηγενούς πληθυσμού είναι ταχεία. Το ίδιο ισχύει και για ολόκληρη την γηραιά ήπειρο. Μέχρι το 2050 θα είναι μια ισλαμική χώρα. Αυτό θα είναι σύντομα μία πραγματικότητα.

Υφίσταται λοιπόν ρατσισμός; Ναι! Και είναι μόνο κατά των ντόπιων.

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *