Η Λογική Απέθανε. Ζήτω η ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

A demonstrator protest during an anti-racism protest, in Brussels, on June 7, 2020, as part of a weekend of 'Black Lives Matter' worldwide protests against racism and police brutality in the wake of the death of George Floyd, an unarmed black man killed while apprehended by police in Minneapolis, US. (Photo by Kenzo TRIBOUILLARD / AFP) (Photo by KENZO TRIBOUILLARD/AFP via Getty Images)
11 Ιούν 2020

του Ιωάννου Ιωάννη

Συστημικά μέσα, τσοντοκάναλα, δήθεν celebrities, ψευτοδιανοούμενοι αλλά και μεγάλοι επιχειρηματίες του συστήματος παρακμής θεωρούν ή μάλλον εσκεμμένα παρουσιάζουν τον θάνατο του αφροαμερικανού σεσημασμένου Φλόιντ ως ένα ρατσιστικό έγκλημα.

Αποδεικνύεται όμως ότι αποκρύπτουν την αλήθεια. Στις ΗΠΑ οι λευκοί, που σκοτώθηκαν άδικα από Αμερικανούς αστυνομικούς, είναι πολλοί περισσότεροι από τον αντίστοιχο αριθμό αφροαμερικανών, πάρα το γεγονός ότι τα εγκλήματα των δεύτερων αποτελούν την πλειοψηφία αν και οι ίδιοι είναι πληθυσμιακά μειοψηφία.

Αδιαφορούν επίσης, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης αλλα και ο όχλος των θυμάτων τους, για την θεμελιώδη ανθρωπιστική αρχή ότι κανένα έγκλημα δεν δικαιολογεί ένα άλλο έγκλημα, όπως αυτό του πλιάτσικου αλλά και των βιαιοπραγιων εναντίον αθώων πολιτών και αστυνομικών…

Αυτά είναι λεπτομέρειες για το σύστημα, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να πλήξει τον πρόεδρο Τραμπ και με απώτερο σκοπό φυσικά να εξαφανίσει την φυλή μας και ό,τι μας κρατάει ενωμένους.

Αδιάφορο ή άγνωστο είναι ακόμα για τους πολλούς, το γεγονός ότι θύματα ρατσισμού είναι συχνότατα οι λευκοί, όπου σε χώρες όπως η Νότια Αφρική δολοφονούνται και ζούνε καθημερινά σε καθεστώς τρομοκρατιας… Αυτό φυσικά δεν “πουλάει” για τα βδελύγματα, όπως τον Ευαγγελάτο και την άλλη (δεν θυμάμαι όνομα) που μίλησε για το “λευκό προνόμιο”….

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *