Η Κατάληψη Έκτασης στις Φέρες και η Απειλή της Ισλαμοποίησης 

Η Κατάληψη Έκτασης στις Φέρες και η Απειλή της Ισλαμοποίησης 
22 Μαΐ 2020

του Ιωάννου Ιωάννη

Η ενέργεια της Τουρκίας να καταλάβει αρκετά στρέμματα ελληνικής γης στις Φέρες του Έβρου είναι αναμφίβολα τμήμα της γενικότερης τουρκικής προκλητικότητας. Οι Τούρκοι εδώ και χρόνια αλωνίζουν σε ολόκληρο το Αιγαίο, μιλούν ανοιχτά για την “γαλάζια πατρίδα της καρδιάς”, με προσάρτηση δυτικής Θράκης, νήσων Αιγαίου, Κρήτης και Κύπρου και αμολούν ασταμάτητα και οργανωμένα χιλιάδες λαθρομετανάστες προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τον Έβρο. 

Για λόγους καθαρά πρακτικούς, τα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι λογικό να οριοθετούνται ακολουθώντας την κοίτη του ποταμού Έβρου. Έτσι ορίζει άλλωστε και η συνθήκη της Λοζάνης. Το πρόβλημα με την κατάληψη της έκτασης προέκυψε λόγω της μετακίνησης της κοίτης του ποταμού δυτικά (λόγω της ευθυγράμμισης του ποταμού μετά το 1955), με αποτέλεσμα η έκταση στις Φέρες να “περάσει” στην Τουρκία. Αυτό μπορούμε να πούμε ότι έχει μια λογική βάση, αν κοιτάξει κανείς τον χάρτη. 

Η προσπάθεια αυτή της Τουρκίας να οξύνει τα πνεύματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις για να εξυπηρετήσει ιδία συμφέροντα δεν είναι το μείζον ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Ο νούμερο ένα εθνικός κίνδυνος δεν παύει να είναι η αντικατάσταση του γηγενή πληθυσμού μέσω της λαθρομετανάστευσης, που έχουν δρομολογήσει σκοτεινά κέντρα με την σύμπραξη μειοδοτών πολιτικών.

Τα Hotspot των λαθρομεταναστών ανά την επικράτεια, σε νήσους και ηπειρωτική χώρα, καλύπτουν πολλαπλάσια έκταση από αυτήν που κατέλαβαν οι Τούρκοι. Πρόκειται ξεκάθαρα για διαρκώς αυξανόμενες αποικίες ισλαμιστών, δίπλα μάλιστα στον γηγενή πληθυσμό, με ότι προβλήματα και κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Η χλιαρή απάντηση του Δένδια ήταν απολύτως αναμενόμενη. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Προδότες ήταν, προδότες παραμένουν.

Ιερή αποστολή για όλους εμάς, τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες, είναι να πετύχουμε την εθνική αφύπνιση και ενωμένοι να αποτρέψουμε με κάθε δυνατό τρόπο την ισλαμοποίηση της χώρας μας.

Διαφορετικά, και σε συνδυασμό με την παρατεταμένη οικονομική αδυναμία του κράτους, η “σύμμαχος” Τουρκία θα μας κάνει μια μπουκιά προτού προλάβει να κάνει Twitt επιστράτευσης το ΓΕΕΘΑ. 

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *