Ο Αχμέτ και οι Έλληνες “φοροφυγάδες”

Ο Αχμέτ και οι Έλληνες “φοροφυγάδες”
14 Απρ 2020

Είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όλων των εποχών.

Ο Αχμέτ από το Πακιστάν, που εισέβαλε παράνομα στην Ελλάδα, δικαιούται δωρεάν στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διατροφή και εισπράττει κάθε μήνα οικονομικό βοήθημα. Όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

Ο Αχμέτ επίσης δεν υφίσταται επί της ουσίας περιορισμούς μετακίνησης ή κοινωνικής απομόνωσης, κυκλοφορεί όπου θέλει και με όποιον θέλει, εξακολουθεί να ασκεί το χόμπι τού πλιάτσικου και όπως πάντα γκαστρώνει την κουνέλα του όποτε του σηκωθεί, χωρίς να νοιάζεται για το αύριο των παιδιών του μιας και ξέρει ότι άλλοι θα ενδιαφερθούν και για αυτά.

Ο Αχμέτ φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα, ούτε θέλει άλλωστε να αποκτήσει. Για αυτόν η Ελλάδα είναι απλά το προαύλιο της Ευρώπης. Πολλές φορές μάλιστα δεν σέβεται τα χέρια που τον ταΐζουν. Βανδαλίζει εκκλησίες, ρημάζει περιουσίες ντόπιων, κλέβει πορτοφόλια και κινητά, βιάζει “απιστες” γυναίκες και παραμένει πιστός για πάντα στο ισλάμ και την κουλτούρα του. Για πάντα αποτελεί έναν σύμμαχο της Τουρκίας, που μπορεί να λειτουργήσει και ως 5η φάλαγγα εντός της Ελλάδος.


Ο Αχμέτ δεν μιλάει καλά ή σχεδόν καθόλου ελληνικά. Δεν γνωρίζει τίποτα για την Ελλάδα, την θρησκεία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τα ήθη της. Κάποια στιγμή όμως θα αποκτήσει με το έτσι θέλω κάποιων ελληνόφωνων μειοδοτών την άδεια παραμονής που θα γίνει μετά υπηκοότητα και ιθαγένεια.

Η κυβέρνηση όπως και ο δεξιός ψάλτης θεωρούν την συνύπαρξη των γηγενών με κάποιους συμπατριώτες του Αχμέτ φυσιολογική και απαραίτητη. Η τάση αυτή βαπτίστηκε μάλιστα νέος πατριωτισμό από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε κατώτερη μοίρα βρίσκονται οι Έλληνες. Πολλές εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς είναι άνεργοι πάνω και από 12 μήνες. Αυτοί που έχουν προσφέρει τόσες υπηρεσίες στην πατρίδα είναι οι “φοροφυγάδες”, που για τον Μπουμπούκο και την κυβέρνηση Κούλη δεν δικαιούνται καμία οικονομική ενίσχυση.


Αυτούς ψηφίσατε; Να τους χαίρεστε. 

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *