Σήμερα στις 12:00: Όλοι οι Έλληνες ψάλλουμε τον Εθνικό Ύμνο στα μπαλκόνια μας


25 Μαρ 2020

Καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε καθολικό lockdown και για πρώτη φορά ο εορτασμός της επετείου της Επανάστασης του 1821 δεν γίνεται να εορταστεί με την δέουσα σπουδαιότητα, οι patriotes.gr καλούν τον Ελληνικό Λαό σήμερα 25 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι να βγει στα μπαλκόνια και να ψάλλει με μια φωνή, δυνατά και υπερήφανα τον Εθνικό Ύμνο!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Εθνική Επαγρύπνηση κρίνεται αναγκαία για την επιβίωση του Γένους. Η διαρκής προκλητικότητα της Τουρκίας, με πρωτόγνωρες προκλητικές ενέργειες στον Έβρο και τα νησιά του Αιγαίου απαιτεί ετοιμότητα και ισχυρό φρόνημα από όλους τους Έλληνες. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η διόγκωση της τουρκικής απειλής ίσως οδηγήσει την Πατρίδα μας σε επικίνδυνες περιπέτειες.

Ας είμαστε όλοι μια γροθιά, όπως το 1821 οι πατριώτες μαχητές αγωνίστηκαν με τόλμη και αυτοθυσία ενάντια σε έναν παντοδύναμο εχθρό και τον νίκησαν.

Όπως τότε έτσι και τώρα. Μάχη υπέρ βωμών και εστιών. Ας ενώσουμε τις φωνές μας για να δώσουμε δύναμη, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στους άγρυπνους φρουρούς των συνόρων μας, στους Έλληνες στρατιώτες και τα σώματα ασφαλείας, που φυλάνε Θερμοπύλες απέναντι στον εξ ανατολών προαιώνιο εχθρό μας.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΛΛΟΥΜE ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821!

share

patriotes

Comments

  1. Απο το ζυγο των Τουρκων ευκολα ελευθερωθηκαν οι παπουδες μας. Εμεις να δω ποτε θα ελευθερωθουμε απο το ζυγο των αχρηστων κυβερνησεων που εκλεισαν την χωρα μας και καταστρεφουν την οικονομια μας για ψυλου πηδημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *