Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό» (vid)

Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό» (vid)
31 Ιούλ 2019

«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 


Γράφει ο Ιωάννης Α. Ιωάννου

Οι δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών κυρίου Κ. Καραμανλή με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο. Μία κοινωνία, που απαιτεί την ύπαρξη ποιοτικών υπηρεσιών, πρέπει να καταλάβει ότι ο «τζάμπας πέθανε». Το τζαμπατζιλίκι δεν είναι μαγκιά, αλλά μία μορφή παραβατικότητας, η οποία δυστυχώς δεν τιμωρείται στον βαθμό που θα έπρεπε. Η κουλτούρα ανοχής που υπάρχει, πρέπει να σταματήσει και το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί ως μία γάγγραινα, που ροκανίζει την εθνική οικονομία και βλάπτει σημαντικά την ελληνική κοινωνία.

Αξίζει όμως να τονίσουμε ότι σε συντριπτικό βαθμό, οι κατά κανόνα παραβάτες, ανήκουν στις «ευπαθείς ομάδες». Αυτούς δυστυχώς κανείς δεν τους αγγίζει, καθότι χαίρουν ειδικού καθεστώτος ασυλίας… 

Ακούστε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 15:34

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *