Η αποφυλάκιση Κορκονέα άργησε πολύ…

Η αποφυλάκιση Κορκονέα άργησε πολύ…
31 Ιούλ 2019

Γράφει η Χριστίνα Σιδέρη

Θα επαναλάβω κάτι που το λέω από τον Δεκέμβριο του 2008.

Ο Κορκονέας δεν έπρεπε να είχε καταδικαστεί σε ισόβια ποτέ!


Για μένα που έχω διαβάσει τη δικογραφία και τη βαλλιστική έκθεση, όταν κάποιος πυροβολεί στον αέρα και η σφαίρα έχει εποστρακιστεί δύο φορές, τη μία σε στηθαίο μπαλκονιού και τη δεύτερη σε τσιμεντένια μπάλα αποτροπής παρκαρίσμασμος καταλήγοντας να σκοτώσει κάποιον, δεν μπορεί να καταδικάζεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς να ληφθεί υπόψιν ούτε ο πρότερος έντιμος βίος αλλά ούτε καν και οι συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος.

Γι αυτό φυσικά και οι δικαστές εξαρχής, δεν συμφώνησαν με αυτή την απόφαση αλλά μειοψήφησαν των ενόρκων. Ποιών ενόρκων αλήθεια; Αυτών που συμμετείχαν σε μία δίκη παρωδία. Μία δίκη όπου οι μεγάλες πόλεις είχαν αφεθεί να καούν και να λεηλατηθούν από αναρχικούς και παρακρατικούς με τους αστυνομικούς κατ’ εντολή να παραμένουν απλοί θεατές. Οι δημοσιογράφοι με επικεφαλής τον Τριανταφυλλόπουλο, να επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών 24 ώρες το 24ωρο, τον κόσμο να κρύβεται τρομοκρατημένος στα σπίτια του, οι απειλές κατά των δικαστών να πηγαίνουν και να έρχονται και τα απανταχού καλόπαιδα της αριστεράς, με την ανοχή της επίσημης κυβέρνησης, να κυβερνούν στην κυριολεξία μία ολόκληρη χώρα κατά το δοκούν και κατά τα κέφια τους.

Κανείς δεν ασχολήθηκε με τα προφανή…

Ποια ήταν αυτά;

1. Τι γύρευε ένας ανήλικος δεκαπεντάχρονος τόσα χιλιόμετρα και μέσα στη νύχτα μακριά από το σπίτι του και χωρίς την εποπτεία ενηλίκου;

2. Ποιες ήταν οι συνθήκες που έκαναν έναν αστυνομικό να πυροβολήσει στον αέρα;

3. Ποιο ήταν το παρελθόν αλλά και ποια η ποιότητα του χαρακτήρα και της ζωής του δεκαπεντάχρονου αλλά και της οικογένειας του, ώστε να τον εμπλέξουν σε βίαιο επεισόδιο με αστυνομικούς; Επιπλέον γιατί η ανάρμοστη συμπεριφορά του δεν συνυπολογίστηκε στην πρωτόδικη απόφαση;

4. Ένας άνθρωπος που με το μίζερο μισθό του τρέφει μία 6μελή οικογένεια η οποία έχει δύο ΑΜΕΑ, είναι ποτέ δυνατό να ξυπνήσει ένα πρωί και να αποφασίσει να δολοφονήσει τον οποιονδήποτε;

και φυσικά:

Κανείς δεν ασχολείται με τα επίσης προφανή…

1. Ο Κορκονέας είναι ένας από αυτούς που θα αποφυλακιστεί και δίκαια με τον καινούργιο κώδικα αλλά και με τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου. Οπότε γλυκά μου αριστερά αναρχίδια, δικά σας τα γένια, δικά σας και τα χτένια.

2. Με τους ίδιους νόμους έχουν αποφυλακιστεί ο Νίκος Ρωμανός, που ήταν καταδικασμένος για τρομοκρατία και ένοπλη ληστεία με όμηρο και ουκ έστιν αριθμός τρομοκρατών των πυρήνων της φωτιάς, οι οποίοι ουδέποτε ζήτησαν συγγνώμη για τις τρομοκρατικές ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί και πολύ περισσότερο για τους αθώους δολοφονημένους που έχουν αφήσει στο διάβα τους. Κανείς δεν διεγείρεται και δεν μιλάει γι αυτούς.

3. Συζητάμε για άδειες και αποφυλάκιση του αρχιεκτελεστή της 17ης Νοέμβρη, του τέρατος που εκτέλεσε 13 ανθρώπους εν ψυχρώ, του δολοφόνου του Αξαρλιάν, της παράπλευρης απώλειας στην τρομοκρατική ενέργεια γιατί ήθελε να πάει διακοπές ο αλήτης ο Κουφοντίνας. Συζητάμε γι αυτόν και μιλάμε για το ότι η δικαιοσύνη πρέπει να σωφρονίζει και όχι να είναι τιμωρητική αλλά ο Κορκονέας είναι αυτός που πρέπει να μείνει μέσα ισόβια.

4. Συζητάμε για το αν ζήτησε συγγνώμη ο Κορκονέας αλλά δεν μας ενδιαφέρουν όλα τα τέρατα της αριστερής τρομοκρατίας που αποφυλακίστηκαν ζητωκραυγάζοντας ότι οι πράξεις τους απορρέουν από την ιδεολογία τους.

5. Συζητάμε για ευθύνες αλλά κανείς δεν ζήτησε ευθύνες από την Τσαλικιάν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συζητάμε για ηθική αλλά κανείς δεν μιλάει για το ότι η Τσαλικιάν πούλησε σε περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας τις φωτογραφίες του γιου της μέσα από το νεκροτομείο.

Τελικά μία είναι η κατακλείδα σε αυτή την υπόθεση. Η αριστερά “στήνει” δίκες και ανθρώπους στον τοίχο, παραπληροφορεί, γκεμπελίζει, ταίζει κουτόχορτο τις μάζες και όλοι ακολουθούν. Αυτοί οι λίγοι που σκέπτονται και αντιστέκονται, γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι ….

Για μένα ο Κορκονέας ήταν, είναι και θα είναι πάντα δικαιολογημένος και στην περίπτωση του η δικαιοσύνη που αποδόθηκε πρωτόδικα ήταν άδικη και απόλυτα συνυφασμένη με το κοινό περί δικαίου αίσθημα το οποίο όμως είχε φροντίσει η αριστερά να διαμορφώσει στοχοποιώντας τον αστυνομικό, όπως πάντα κάνει. Για μένα ο Κορκονέας έπρεπε να είχε κριθεί για δολοφονία εξ αμελείας και να είχαν συνυπολογιστεί τα πάντα, από τον πρότερο έντιμο βίο μέχρι και οι συνθήκες τέλεσης τους εγκλήματος. Για μένα ο Κορκονέας δεν έπρεπε να είχε πάει φυλακή.

Καλός πολίτης λοιπόν και να κοιτάξει αφενός η Κωνσταντοπούλου να λύσει τα θέματα υποστήριξης της στην τρομοκρατία και αφετέρου ο Κωνσταντόπουλος να μην σαπακιάζει τις γυναίκες του στο ξύλο και μετά να ασχοληθούν με τον κάθε Κορκονέα γιατί απλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Κλείνοντας να πω ότι εγώ είμαι υπέρ του Κορκονέα και του κάθε Κορκονέα, που καλείται με μισθούς πείνας, με όλους τους νόμους κατά του, με την αριστερά να τον κανιβαλίζει και κυρίως με τα πλούσια καλόπαιδα που κάνουν στην πλάτη του επαναστατική γυμναστική, να πράξει καθημερινά το καθήκον του και να κρατάει ασφαλείς τους πολίτες αυτής της χώρας.

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *