Τα Πράγματα με το Όνομά τους!


23 Μαρ 2018

cristine siderisΓράφει η Χριστίνα Σιδέρη

Εχθές το απόγευμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ι. Λαγός (με τον προσήκοντα σεβασμό γιατί έχει καταφέρει κάτι που εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ δηλαδή να εκλεγεί βουλευτής) μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, αποκάλεσε τους προδότες, προδότες. Προχθές, ο έτερος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλίας Κασιδιάρης, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών κι Άμυνας της Βουλής προσφώνησε τον Τούρκο, Τούρκο.

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που είπαν ή ο τρόπος που τα είπαν, τόσο το χειρότερο για εσάς γιατί αρέσουν στο μισό εκατομμύριο των Ελλήνων που τους ψήφισε. Αν είχαν ρίξει και ένα χέρι ξύλο στους προδότες και στους Τούρκους, τόσο το καλύτερο γιατί θα είχαν κερδίσει ακόμα περισσότερους ψηφοφόρους. Γι αυτό άλλωστε τους έστειλαν στη βουλή, οι ψηφοφόροι τους.

Αυτό, που ποτέ μου δεν κατάλαβα είναι γιατί όλοι σας αντιδράτε έτσι και «δέρνετε το σαμάρι αντί για το γάιδαρο». Υπάρχει κάποιος λόγος, αιτία και αφορμή που αμφότεροι, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ξέφυγαν από την αφάνεια του 0,01% και έφτασαν, ο μεν πρώτος να ψηφίζεται από δύο εκατομμύρια διακόσιες πενήντα χιλιάδες και η δεύτερη από μισό εκατομμύριο Ελλήνων. Το έχετε ψάξει ποτέ; Έχετε αναρωτηθεί αν έχετε συντελέσει σε αυτή την αιτία ή την αφορμή;

Όπως έχει προκύψει από την έρευνα που έχει κάνει η GPO, ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε πιτσιρικάδες ούτε ακροδεξιοί, όπως μέχρι πρότινος εικαζόταν. Αντιθέτως, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25-55 ετών, οι οποίοι, μάλιστα, στην πλειοψηφία τους, στη λεγόμενη ιδεολογική κλίμακα 1-10 (όπου 1 είναι η άκρα Αριστερά και 10 η άκρα Δεξιά), το 40,3% των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής επιλέγει τις μετριοπαθείς θέσεις (5 και 6) και μόνον 27,2% τα άκρα, είτε αυτό σημαίνει άκρα δεξιά ή άκρα αριστερά.

Η Χρυσή Αυγή, αντλεί ψηφοφόρους από όλα τα κόμματα και ο καθένας προσαρτάται στη Χρυσή Αυγή για τους δικούς του λόγους. Οι ακροαριστεροί και οι ακροδεξιοί για τις brutal μεθόδους της και την αποστροφή της στην πολιτική ορθότητα, οι αριστεροί γιατί ήθελαν ένα αντισυμβατικό και αντισυστημικό κόμμα, οι μετριοπαθείς γιατί έχει πληγεί το πορτοφόλι τους και θέλουν να τιμωρήσουν τους υπαίτιους και οι δεξιοί γιατί δεν υπάρχει κανένα άλλο κόμμα που να προασπίζει με ζέση τα πατριωτικά και εθνικά θέματα. Γι αυτό άλλωστε και ο πυρήνας των ψηφοφόρων της ΧΑ, δεν έχει επηρεαστεί ούτε από τα δικαστήρια αλλά ούτε και από το συστηματικό κυνηγητό και αποκλεισμό της από τα ΜΜΕ. Όλο αυτό δε το κυνηγητό, οι ψηφοφόροι το βλέπουν και ως παράσημο για τη δράση της Χρυσής Αυγής κατά του κατεστημένου πάνω στη προσπάθεια της αυτο-προστασίας του.

Τώρα που εξηγήσαμε το ποιος και γιατί, ψηφίζει τη Χρυσή Αυγή, είναι καιρός να δούμε και ποιοι φταίνε. Θα εξετάσω το κομμάτι των δεξιών ψηφοφόρων κατά αποκλειστικότητα γιατί αυτό με αφορά και με νοιάζει. Γι αυτούς τους ανθρώπους φταίει κατά αποκλειστικότητα η Νέα Δημοκρατία και η εισαγωγή καινών δαιμονίων μέσα στο κόμμα από την αριστερά. Από την ημέρα που η Νέα Δημοκρατία, διαχρονικά υιοθέτησε τις μεθόδους του ΠΑΣΟΚ και έκανε άνοιγμα προς την αριστερά, αλλοιώνοντας τις πατριωτικές και τις Εθνικές θέσεις της, έδωσε το έναυσμα για την αποχώρηση των δεξιών ψηφοφόρων από το κόμμα. Αυτό εντάθηκε με αμφότερες τις προεδρίες τόσο του Κωνσταντίνου όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχουν πάρει αποστάσεις από τον πατριωτισμό. Όσο κακό έχουν κάνει αυτοί οι δύο στη βάση των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, δεν το έχει κάνει κανένας. Είναι οι κατεξοχήν υπόλογοι για τη διάλυση του κόμματος και την εισροή αριστερών στελεχών και βουλευτών στο κόμμα. Σε τέτοιο βαθμό και σημείο που το κόμμα πλέον δεν λογαριάζεται καν ως κεντροδεξιό.

Αγγίζει τα όρια της παράνοιας η αυτοκαταστροφικότητα του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα που δεν δίνει τη δυνατότητα της έκφρασης σε πατριώτες και εθνικιστές παρά μόνο μέσω ενός κόμματος που στη βάση του διακατέχεται από την Εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία που καμία σχέση δεν έχει ούτε με τη δεξιά αλλά ούτε και με το πατριωτισμό ή εθνικισμό. Όσο οι πολιτικοί θα κάνουν το μαύρο άσπρο και η δικτατορία των μετρίων και των μειονοτήτων θα καταπιέζει τη φύση και τη ψυχή του λαού τόσο περισσότερο θα έχουμε ακραίες τοποθετήσεις και αντιδράσεις. Όσο περισσότερο θα διαρρηγνύεται ο κοινωνικός ιστός με αλλοιώσεις στα ιερά και τα όσια των Ελλήνων και με βίαιες προσαρτήσεις λαθρομεταναστών, τόσο περισσότερο οι αντιδράσεις θα γίνονται εκρηκτικές και θα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά σε μία κοινωνική επανάσταση, με αβέβαιη έκβαση και αποτέλεσμα.

Όταν η πλειοψηφία της Βουλής πάει ενάντια στη θέληση του λαού ειδικά σε θέματα Εθνικής κυριαρχίας, ταυτότητας και αξιών και από υπηρέτης γίνεται δυνάστης του, τότε ναι, είναι προδότες και αξίζουν την εσχάτη των ποινών. Όταν αλλοιώνεις την ιστορία του και διαταράσσεις την ιστορική του μνήμη, όταν προσπαθείς να ξεριζώσεις οτιδήποτε Εθνικό και να εκτελείς διατεταγμένη αποστολή για να διαλύσεις μία χώρα και να αλλοιώσεις ένα Έθνος, τότε ναι είσαι προδότης και σου αξίζει η εσχάτη των ποινών. Όταν το πιο χυδαίο έγκλημα σου, ήταν η καταπίεση της ψυχής του Έθνους, τότε ναι είσαι προδότης και σου αξίζει η εσχάτη των ποινών. Όταν βγαίνεις να υπερασπιστείς τους προδότες, τότε είσαι συνεργάτης τους και προδότης και σου αξίζει η εσχάτη των ποινών. Όταν όμως το λένε οι Πανμακεδονικές ενώσεις και ο Λαγός, τότε είναι ακραίοι και αυγό του φιδιού. Πλην όμως οι αριστεροί αγανακτισμένοι ήταν αυτοί που ήθελαν κρεμάλες και να καεί το μπ*&^%$$ η βουλή.

Όταν ο εχθρός που ονομάζεται Τουρκία είναι προ των πυλών και διεκδικεί τα νησιά σου, τη Θράκη, κατέχει τη μισή Κύπρο και κρατάει ομήρους τα παιδιά σου, τότε όποιος συνεργάζεται μαζί του είναι προδότης. Όταν αυτός ο εχθρός σε αναγνωρίζει ως ομοεθνή, ομοτράπεζο και αδερφό του και εσύ δεν το αποποιείσαι και δεν απαντάς, τότε είσαι και εσύ εχθρός μου. Όταν δεν βγαίνεις δημόσια να τον απαρνηθείς και να τον πολεμήσεις αλλά συντάσσεσαι μαζί του, τότε ναι είσαι Τούρκος και ως Τούρκος είσαι εχθρός και ως βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου είσαι προδότης. Όταν φωτογραφίζεσαι να μιλάς κάτω από την Τούρκικη σημαία είσαι Τούρκος δεν είσαι Έλληνας. Βρείτε μου πόσοι Έλληνες θεωρούν τους Τούρκους φίλους και όχι εχθρούς. Πόσοι πιστεύουν ότι οι μουσουλμάνοι βουλευτές της Θράκης δεν διατελούν εντεταλμένη υπηρεσία για τη Τουρκία; Όταν όμως το λέει ο Κασιδιάρης πρέπει απαραιτήτως να παταχθεί και αυτός και όλοι εμείς που το ψιθυρίζουμε.

Τι μέλλει γενέσθαι; Αυτό θα μου το πεις εσύ που διαβάζεις αυτές της γραμμές και που αναγάγεις τους πολιτικούς σε επί γης προφήτες αντί να τους «πατήσεις το κεφάλι» για να συνταχθούν με το κοινό συμφέρον και την πρόοδο της πατρίδας και του Έθνους. Αν όλοι αυτοί ήξεραν, ότι το σχοινί της κρεμάλας τους απειλεί, τότε θα σου έδιναν περισσότερη σημασία και θα αποφάσιζαν προς όφελος σου και όχι εις βάρος σου. Ακόμα και αυτοί με τους οποίους συμφωνείς, χρησιμοποιούν το θυμικό σου για να σε υποτάξουν, οπότε εξέτασε αν είναι ειλικρινείς σε αυτά που λένε ή λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις. Δες λοιπόν και κρίνε τους Κασιδιάρηδες, τους Λαγούς, τους Μιχαλολιάκους, τους Καμμένους, τους Τσίπρες, τους Μητσοτάκηδες, τους Γεννηματάδες, τους Θεοδωράκηδες, τους Λεβέντηδες και λοιπούς και αποφάσισε αν αυτό που ψήφισες είναι προς το συμφέρον σου και αν αυτό που λαμβάνεις είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.

Διαβάστε ακόμα: Η Κοινή Μοίρα όλων των Προδοτών…

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *