Εάν είστε πατριώτες παραιτηθείτε!


06 Φεβ 2018

Εθνικό καθήκον των βουλευτών σύσσωμης της αντιπολίτευσης, που αντιτάσσεται στα εθνομειοδοτικά σχέδια της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι η αποτροπή των σχεδίων για σύνθετη ονομασία του γειτονικού κρατιδίου, όπου θα περιλαμβάνεται ο όρος Μακεδονία.

Είναι γεγονός ότι καμία ευχή ή κατάρα δεν κουνάει τους κυβερνώντες από τις θέσεις του. Αμετανόητοι για τα κρίματά τους εις βάρος του λαού και της πατρίδος είναι πρόθυμοι να παραμείνουν στην εξουσία, ακόμα κι όταν όλες οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης τους αποδοκιμάζουν και οι λαοθάλασσες των συλλαλητηρίων απαιτούν την αναθεώρηση της τακτικής τους. Ποιος  είναι λοιπόν ο αποτελεσματικότερος, στα πλαίσια της δημοκρατίας, τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος; Οι εκλογές. Όταν γίνουν εκλογές, θα δούμε, κύριε Κοτζιά και κύριε Τσίπρα, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Τότε θα διαφανεί κατά πόσο επικροτούν την πολιτική σας, όλοι εκείνοι οι Έλληνες, που παρακολούθησαν από την τηλεόραση το συλλαλητήριο, αντί να διαδηλώσουν ως όφειλαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Τότε θα αποκαλυφθεί κατά πόσον η συνείδησή σας σφάλλει και εάν ο κύριος “σεισμός” κατά του καθεστώτος σας έχει χτυπήσει.

Οι κυβερνητικοί εταίροι φοβούνται τις εκλογές, όπως ο διάολος το λιβάνι. Έχουν σαφέστατη εικόνα της κατάστασης. Γνωρίζουν πολύ καλά ό,τι τυχόν εκλογές, όχι μόνον θα τους στερήσουν τις θέσεις εξουσίας τους, αλλά θα τους εξαφανίσουν από την πολιτική σκακιέρα, μιας και δεν εκπροσωπούν πλέον πάνω από το 15% του εκλογικού σώματος των Ελλήνων. Συνεπώς είναι πατριωτική ευθύνη-υποχρέωση, όσων βουλευτών τάσσονται κατά της εθνικής κατρακύλας, με αφορμή το μακεδονικό ζήτημα, να κάνουν χρήση του δικαιώματος που τους δίνει το σύνταγμα και να παραιτηθούν. Η παραίτηση αυτών από το βουλευτικό τους αξίωμα, αλλά και των αναπληρωτών τους ανά την επικράτεια, θα οδηγήσει αναγκαστικά την χώρα σε εκλογές. Η αναμέτρηση αυτή των κομμάτων θα λάβει διαστάσεις δημοψηφίσματος, καθώς τα κόμματα θα πάρουν υπεύθυνη και ξεκάθαρη θέση για την εξέλιξη όχι μόνο του ονοματολογικού ζητήματος αλλά και συλλήβδην της μεταρρυθμιστικής πορείας της χώρας.

Οι εν τoις πράγμασι πατριώτες βουλευτές, πέρα λοιπόν από την συμβολική συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια, έχουν επιπλέον εφόδια στην μάχη αναχαίτισης των σχεδίων των εθνοπροδοτών. Είναι θέμα χρόνου να κρίνουμε πόσο δυνατή είναι και η δική τους αγάπη για την καρέκλα..

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *