Το 2021 είθε το Φως να νικήσει το Σκοτάδι!

Το 2021 είθε το Φως να νικήσει το Σκοτάδι!
31 Δεκ 2020

Το 2020 μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του μια θλιβερή και επικίνδυνη για την ανθρωπότητα παρακαταθήκη.

Η παγκόσμια σιωνιστική χούντα, με το υγειονομικό της προσωπείο, έχει επιβληθεί σχεδόν παντού στον κόσμο σέρνοντας το “ζαλισμένο κοπάδι” σε μια νέα κανονικότητα. Το λυκόφως της δημοκρατίας και η νέα φεουδαρχία των πολυεθνικών εταιρειών, ο παγκόσμιος έλεγχος των ανθρώπων μέσω της ψηφιακής τυραννίας, η οικονομική εξαθλίωση των ανθρώπων αλλά και η ευρύτερη αντικατάσταση τους από τα ρομπότ θα είναι σύντομα μια πραγματικότητα.

Το 2020 η νέα τάξη πραγμάτων ως οδοστρωτήρας κατάφερε να ισοπεδώσει οποιοδήποτε εμπόδιο στεκόταν μπροστά της. Έτσι, η “πολιτική ορθότητα” έχει ανοιχτό τον δρόμο για να αναθεωρήσει οτιδήποτε θεωρούσαμε φυσιολογικό στον κόσμο μας.

Εις τα του οίκου μας, στην πληγωμένη μας Ελλάδα, το καθεστώς Μητσοτάκη, την χρονιά που φεύγει συν τοις άλλοις φυλάκισε άνθρωπους για τις πολιτικές τους ιδέες ενώ παράλληλα καταδίκασε σε κατ’ οίκον εγκλεισμό το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Η εγκληματική πολιτική του καθεστώτος της Νέας Δημοκρατίας οδηγεί την Ελλάδα αναμφίβολα στα βράχια. Η οικονομία πεθαίνει, ανθρώπινες ζωές εξαθλιώνονται, όνειρα γίνονται εφιάλτες, ακμαιότατες έως τώρα οικογενειακές επιχειρήσεις κλείνουν. Το μεγάλο ξεπούλημα στους διεθνείς τοκογλύφους και στα αρπακτικά των πολυεθνικών έρχεται. Και το κακό για την Ελλάδα δεν σταματά εδώ. Η ανθελληνική δικτατορία Μητσοτάκη ετοιμάζεται να παραδώσει γη και ύδωρ στον προαιώνιο εξ ανατολών εχθρό.

Δεν πρέπει όμως ποτέ να χάσουμε το κουράγιο μας αλλά και την δύναμή μας για αντίσταση!

Ο εγχώριος εχθρός, όπως και κάθε άλλος εχθρός, δεν είναι αλώβητος. Η πνευματική μας αφύπνιση και η συνειδητοποίηση των πραγματικών μας δυνατοτήτων δύναται να ανατρέψει τον συσχετισμό δυνάμεων.

Είθε λοιπόν το 2021 το φως να νικήσει το σκοτάδι, που τείνει να μας κυριεύσει!

Καλή Χρονιά!

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *