Κύριε Ζέρβα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Κύριε Ζέρβα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!
31 Μαρ 2020

“Είμαι βέβαιος ότι ο χρόνος θα ρίξει στο πέρασμά του πολύ σκοτάδι πάνω στα γεγονότα και θα τα κάνει εντελώς ασαφή και δυσδιάκριτα, αφού για τόσο πρόσφατα και νωπά πράγματα έχουν διαδοθεί σήμερα τόσο ψευδείς λόγοι που, όμως, γίνονται πιστευτοί.” Πλούταρχος, Των επτά σοφών Συμπόσιο (Ηθικά 146b).

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κύριος Ζέρβας, ορμώμενος από την είδηση των τρομοκάναλων και χωρίς να ελέγξει προηγουμένως τα πραγματικά στοιχεία και την εγκυρότητα της πληροφορίας, αποφάσισε και διέταξε το κλείσιμο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος δήμαρχος είναι θύμα ή συνεργός των Τρομοκάναλων, όπως το OPEN, τα οποία με δόλια τεχνικά μέσα, δραματικό εν πολλοίς ύφος και αμφίβολης εγκυρότητας εικόνες, παραπληροφορούν συστηματικά τους πολίτες; Το παιχνιδάκι τους θυμίζει τις εποχές του Τάσου Μπιρσίμ. Ο γνωστός σκηνοθέτης, που κάλυπτε της απευθείας συνδέσεις των συγκεντρώσεων του ΠΑΣΟΚ κατάφερνε πάντα να μεταδώσει το μήνυμα που ήθελε με «το καλό στήσιμο, τη σωστή και λεπτομερή επεξεργασία του χώρου και την πολλή δουλειά».

Αναφορικά με την γεμάτη κόσμο παραλία Θεσσαλονίκης, κάποιοι δημοσιογράφοι (ο Θεός να τους κάνει) δημιούργησαν από το μηδέν μία είδηση για να παρουσιάσουν την δική τους πραγματικότητα στους τηλεθεατές. Με τον φακό χαμηλά (για να εξαφανιστούν τα όποια κενά μεταξύ των περιπατητών) και από την σωστή οπτική γωνία δημιούργησαν την ψεύτικη εικόνα της κατάμεστης παραλίας. Έτσι, εξαπάτησαν για ακόμα μία φορά τους πολίτες και πρόσφεραν την πρόφαση στο καθεστώς και σε κάποια εξαπτέρυγά του, όπως ο κύριος Ζέρβας, να επεκτείνουν τα ανελεύθερα μέτρα τους.

Πληροφοριακά, το εμβαδόν της νέας παραλίας, που απέκλεισε ο δήμαρχος, υπερβαίνει τα 90.000 τετραγωνικά μέτρα! Πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν του, ότι στα σούπερ μάρκετ, όπου μας επιτρέπεται η πρόσβαση, προβλέπεται να κυκλοφορεί ένας πελάτης για κάθε 15 τετρ. μέτρα (αν υπολογίσει κανείς και τον χώρο που καταλαμβάνουν τα ράφια, τότε ο διαθέσιμος χώρος είναι πολύ μικρότερος). Αντιστοίχως, στην νέα παραλία, χωρίς να υπολογίσουμε τα πάρκα αλλά μόνο το πλακόστρωτο, τουλάχιστον 6.000 άτομα ταυτόχρονα έχουν το δικαίωμα να περπατήσουν, να πάρουν λίγο αέρα, να ανοίξει λίγο το μάτι τους.

Ασήμαντες λεπτομέρειες όλα αυτά για τα σιχαμένα ερπετά, που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ακόμα και τώρα το ΕΣΡ κωφεύει και δεν αντιδρά.

Η τρομοκρατία που σπέρνουν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και εν καιρώ θα λογαριαστούμε με όλους αυτούς, που ρίχνουν βούτυρο στο ψωμί της κορωνοϊοχούντας για νέα ακόμα πιο ανελεύθερα μέτρα.

Μέγιστο λάθος, κύριε Δήμαρχε! Ντροπή σου!

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *