Ο Borris και η ανοησία της αγέλης των Φιλελέδων

Ο Borris και η ανοησία της αγέλης των Φιλελέδων
27 Μαρ 2020

του Τηλέμαχου Χορμοβίτη

Μεγάλη μέρα σήμερα! Ο “τρισκατάρατος”, ο “δολοφόνος” Μπόρις Τζόνσον διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και οι φιλελέδες μας είχαν να πάρουν τέτοια χαρά από την εποχή που ψηφίστηκε ο λατρεμένος τους ΕΝΦΙΑ.

Αν χαίρονται απλά επειδή αρρώστησε ένας άνθρωπος, αποδεικνύεται ότι οι φιλελέδες, παρά τον ανθρωπιστικό τους φερετζέ, είναι σκατόψυχοι, πράγμα το οποίο φυσικά γνωρίζαμε οι περισσότεροι εδώ και πολλά χρόνια.

Αν πάλι χαίρονται επειδή πιστεύουν ότι η ασθένεια του Τζόνσον, με κάποιο περίεργο τρόπο, δικαιώνει την πολιτική του lockdown και αποδεικνύει την αποτυχία της πολιτικής της “ανοσίας της αγέλης”, αυτό δείχνει ότι οι φιλελέδες , που επαίρονται για τον επιστημονικό τους λόγο, είναι ένα μάτσο ψεκασμένοι χειρότεροι και από τον Αρτέμη τον Σώρρα.

Δεν είναι μόνο πως η σύνδεση που κάνουν είναι παιδιαριώδης και ανάξια λογικής επιχειρηματολογίας (σαν να πω εγώ αν τυχόν αρρωστήσει από κορωνοϊο ο Τσιόδρας -χτύπα ξύλο ο άνθρωπος- ότι αυτό δείχνει την αποτυχία του lockdown) αλλά φαίνεται πως τόσο καιρό δεν έχουν καταλάβει καν τι είναι η πολιτική της “ανοσίας της αγέλης”.

Συγκεντρωθείτε, φιλελέδες: η πολιτική αυτή δεν σου λέει να μην ανησυχείς επειδή δεν πρόκειται να κολλήσεις (άρα ο Μπόρις, που κάποτε υποστήριζε αυτή την πολιτική, είναι αναξιόπιστος επειδή κόλλησε) αλλά επιδιώκει να κολλήσει το 60% με 70% του πληθυσμού, με ήπια συμπτώματα, γιατί έτσι θα αποκτήσουμε ανοσία και θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα την επανεμφάνιση του ιού.

Αλλά θα μου πεις, από που θα τα μάθουν αυτά οι φιλελέδες; Από το Αmagi ή από τη Σία Κοσιώνη;

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *