Το τρομαγμένο Κοπάδι


26 Μαρ 2020

του Ιωάννου Α. Ιωάννη

Σήμερα ο ελληνικός Λαός είναι ένα πειραματόζωο. Η εξάπλωση ενός κορωνοϊού, επέτρεψε στο αυταρχικό καθεστώς Μητσοτάκη, με την σιωπηρή (και ύποπτη) συγκατάθεση των λοιπών συστημικών κομμάτων αλλά και των μέχρι πρότινος επαναστατών (βλέπε ΚΚΕ και αναρχικούς) να διατάξει τον εγκλεισμό των Ελλήνων στο σπίτι-φυλακή. Ο εγκλεισμός αυτός δεν γίνεται μόνο για την προστασία του πληθυσμού από έναν ιό. Το πείραμα γίνεται για να ελεγχθούν επίσης οι αντιδράσεις ενός εκ φύσεως απείθαρχου λαού σε μια προσπάθεια μαζικής χειραγώγησης.

Ο πιο διάσημος Γάλλος μυθοποιός και ίσως ο πιο πολυδιαβασμένος Γάλλος ποιητής του 17ου αιώνα Ζαν ντε Λα Φοντέν έκανε κάποτε μία κοινή παραδοχή, λέγοντας ότι ο δυνατός έχει πάντα δίκιο (La raiſon du plus fort eſt toûjours la meilleure). Καθημερινά λοιπόν τα τρομοκάναλα, μέσω ενός εξαιρετικά ισχυρού δικτύου προπαγάνδας, διασπείρουν τον πανικοϊό στους Έλληνες, με αποτέλεσμα εκείνοι να βρίσκονται τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. Έτσι, ο λαός μας σήμερα μαντρωμένος αδυνατεί δυστυχώς να σκεφθεί ελεύθερα και λελογισμένα αλλά και να αντιδράσει στον δεσποτισμό, την παραπλάνηση, τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας αλλά και το οικονομικό σοκ που έρχεται.

Η παγκόσμια νέα τάξη παρακολουθεί τις αντιδράσεις των Ελλήνων στα μηνύματα τρόμου, την χειραγώγηση και τις ανελεύθερες πρακτικές. Και για την ώρα, τα μηνύματα που λαμβάνει είναι ενθαρρυντικά. Καθώς το τελευταίο γαλατικό χωριό φαίνεται πως έχει πέσει με το πρώτο φτέρνισμα, το σατανικό τους σχέδιο προχωράει καλά. Όταν κάποια στιγμή το “ζαλισμένο κοπάδι” ξυπνήσει από το κώμα, οι πληγές πάνω του θα είναι τόσο βαθιές, που ίσως δεν κλείσουν ποτέ. Το σοκ θα μεταλλάξει την κοινωνία, που δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Η απάντηση στο ερώτημα αν πεθάνουμε όλοι έχει ήδη δοθεί από τους ειδικούς. Εσείς δώστε απάντηση στο ερώτημα αν θα πεθάνουν τα όνειρα μας στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Το μέλλον είναι αβέβαιο και η ελπίδα για αφύπνιση και ανάσταση πεθαίνει πάντα τελευταία.


Ακολουθεί το επίκαιρο ποίημα του ελληνοκεντρικού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη:

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *