Καθηγήτρια Γιαμαρέλλου: Η μικρή Διάδοση του Κορωνοϊού στην Ελλάδα οφείλεται στην Θερμοκρασία και την Υγρασία κι όχι στα… «Σωστά Μέτρα» του Μητσοτάκη

Καθηγήτρια Γιαμαρέλλου: Η μικρή Διάδοση του Κορωνοϊού στην Ελλάδα οφείλεται στην Θερμοκρασία και την Υγρασία κι όχι στα… «Σωστά Μέτρα» του Μητσοτάκη
26 Μαρ 2020

Ηχηρό χαστούκι στον ζαβό δικτατορίσκο και τα παπαγαλάκια του, που θριαμβολογούν ότι η σχετικά μικρή διάδοση του κορωνοϊού οφείλεται στα… «σωστά μέτρα» που πήρε «εγκαίρως» η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, έδωσε με συνέντευξή της η διαπρεπής επιστήμων Ελένη Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος, ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας στο ΕΚΠΑ.

Όπως βεβαίωσε, «η θερμοκρασία θα βοηθήσει. Οι μέχρι τώρα κορωνοϊοί δεν άντεχαν στις υψηλές θερμοκρασίες, αντέχουν μόνο τον χειμώνα», ενώ αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα προσομοίωσης που έγινε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας και βρέθηκε ότι αν η θερμοκρασία του Μαρτίου ανέβει 1 βαθμό και η υγρασία 1%, τότε η μετάδοση του ιού μειώνεται στο 45%!

Κι αυτά που υποστηρίζει, αποδεικνύονται και στην πράξη στην Ιταλία, όπου θερίζει ο κορωνοϊός μόνο στο βόρειο τμήμα της, ενώ μειώνεται όσο πιο νότια κατεβαίνουμε και είναι σχεδόν ανύπαρκτος στην Σικελία – που έχει το ίδιο ακριβώς κλίμα με την Ελλάδα! Άρα, μας σώζει το κλίμα κι όχι τα… «σωστά μέτρα» του Κούλη!

(ΥΓ): Επειδή δε, την κουλοχούντα δεν την συμφέρουν οι αλήθειες αλλά τα παραμύθια που σερβίρει ο θλιβερός καθηγητάκος που έχει μαζέψει, πήραν εντολή τα άξεστα παπαγαλάκια των 0,60 ευρώ το σχόλιο (που να τα φάνε φάρμακα!), να χιμήξουν στην καθηγήτρια από τα δημοσιογραφικά όργανα της χούντας!  

Πηγή: ethnikismos.net

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *