Με τους Έλληνες Φυλακισμένους η Κυβέρνηση φτιάχνει 28 νεα hot spots

Με τους Έλληνες Φυλακισμένους η Κυβέρνηση φτιάχνει 28 νεα hot spots
25 Μαρ 2020

Είναι γεγονός ότι ενώ οι Έλληνες βρισκόμαστε υποχρεωτικά εγκλωβισμένοι στο σπίτι μας, η κυβέρνηση προχωράει με μεθοδικό και ύπουλο τρόπο τον εποικισμό της χώρας μας με λαθρομετανάστες. Ενώ λοιπόν ο ελληνικός λαός με διαταγή της ΚορωνοϊοΧούντας Μητσοτάκη τέθηκε σε χειμερία νάρκη, προχθές 24 Μαρτίου, με υπουργική απόφαση θεσμοθετήθηκαν 28 νέα κέντρα υποδοχής μεταναστών. Όλα βρίσκονται στην ενδοχώρα και πολλά από αυτά δίπλα σε οικισμούς.

Μεσούσης λοιπόν της καθολικής καραντίνας στην χώρα, μισθωμένα από την κυβέρνηση πλοία μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά σε δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα. Οι κάτοικοι των περιοχών, όπου βρίσκονται ή κατασκευάζονται οι δομές φιλοξενίας των λαθρομεταναστών, όταν η κανονικότητα επιστρέψει, θα βρεθούν ενώπιον ενός τετελεσμένου γεγονότος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχει ήδη μεταφέρει χιλιάδες λαθρομετανάστες στην γειτονιά τους. Χωρίς λοιπόν να ανοίξει ρουθούνι, χωρίς να ακουστεί κιχ, η εντολοδόχος κυβέρνηση θα έχει πετύχει την αποστολή της.

Ως πότε θα ανεχόμαστε την κοροϊδία; Ως πότε θα παραμένουμε αδρανείς στην εξάπλωση της πανούκλας της λαθρομετανάστευσης στην Πατρίδα μας; Σύντομα θα λογαριαστούμε μαζί σας και με το καθεστώς σας, κύριε Μητσοτάκη…

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *