1821-2020: ο Αγώνας για την Ελευθερία συνεχίζεται…


24 Μαρ 2020

του Ιωάννου Α. Ιωάννη

Στους χαλεπούς καιρούς, που διανύει η πατρίδα μας, έχουμε ανάγκη, τώρα περισσότερο από ποτέ, να βρούμε καταφύγιο στον Πατριωτισμό εκείνο, που σφυρηλάτησε την πίστη και τον αγώνα των Προγόνων μας για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα.  

Με όπλο την Γνήσια Φιλοπατρία έχουμε χρέος να πολεμήσουμε εγχώριους και εξωτερικούς εχθρούς, που ονειρεύονται και προσπαθούν με κάθε δόλιο τρόπο να επιβάλουν στους Έλληνες μια νέα τάξη πραγμάτων.

Διακαής πόθος της ψευτοπροοδευτικής νομενκλατούρας των διεθνιστών και των ανθελλήνων είναι η δαιμονοποίηση και ο εξανδραποδισμός αρχών και ιδανικών, που γαλούχησαν γενιές και γενιές Ελλήνων, από τα βάθη των αιώνων έως σήμερα. Την εποχή λοιπόν, που το όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομότροπον των Ελλήνων θεωρούνται από τους σκοτεινούς κύκλους, αναχρονιστικές ιδέες, που πρέπει «για το καλό μας» να παραμεριστούν, οφείλουμε να εγερθούμε ξανά και να τους νικήσουμε.

Καλούμαστε στις επάλξεις της ιδεολογικής μάχης για να προστατεύσουμε την κληρονομιά του αγώνα και της αυτοθυσίας των προγόνων μας. Οι ήρωες και μάρτυρες της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 δεν θα δέχονταν ποτέ εκπτώσεις στην Ελευθερία τους, δεν θα διαπραγματεύονταν ποτέ τα δίκαια του λαού τους με ξένους δυνάστες και δεν θα ανέχονταν ποτέ τους προδότες πολιτικούς, που πασχίζουν σήμερα να μετατρέψουν την πατρίδα σε μία ισλαμική αποικία.

Οι πρόγονοι μας απελευθέρωσαν και δόξασαν την Ελλάδα, επειδή στηρίχθηκαν πάνω στους αθάνατους πυλώνες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Και η άνιση μάχη τους απέναντι στον αιώνιο Εχθρό του Γένους, τους Τούρκους, δεν δόθηκε με ευχολόγια και υποχωρήσεις αλλά με το σπαθί και τον σταυρό.

Το νόημα της Επανάστασης του 1821 παραμένει επίκαιρο. Ο γνήσιος Πατριωτισμός των Ελλήνων ζει και μάχεται για μια Ελλάδα Ελεύθερη και έναν Λαό κυρίαρχο.

Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821!

Ελευθερία ή Θάνατος!

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *