Οι Νέοι Κύριοι της Ελλάδος

Οι Νέοι Κύριοι της Ελλάδος
19 Ιούν 2019

Γράφει η Χριστίνα Σιδέρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ γιατί πρέπει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια! 

Να σας ενημερώσω και για κάτι που δεν το έχει πει κανένα απολύτως ΜΜΕ και φυσικά όλοι μα όλοι το έχουν κάνει γαργάρα…

Από τον Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με απόφαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κάθε γυναίκα Ρομά που μπαίνει στη χώρα με καθεστώς ανιθαγένειας και γεννάει το παιδί της σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο αποκτά άμεσα την ελληνική ιθαγένεια.

Φέτος και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο υπογράφηκε μνημόνιο Συνεργασίας από τον Υπ. Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτση, τον Ειδικό Γραμματέα Ιθαγένειας, Λάμπρο Μπαλτσιώτη και τον Αντιπρόσωπο του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (Υ.Α.), Philippe Leclerc.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αφορά στη στενή συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την απόδοση ιθαγένειας σε όλους όσους τη δικαιούνται και κυρίως για την εξάλειψη της ανιθαγένειας στη χώρα μας. Προβλέπεται ακόμη η περαιτέρω ανάπτυξη και εντατικοποίηση αυτής της συνεργασίας για την τεχνική υποστήριξη, την επιχειρησιακή συνδρομή, καθώς και την εκπαίδευση προσωπικού της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας.

Όπως καταλαβαίνετε όποιος μπαίνει και σκίζει τα χαρτιά του, είναι πλέον ανιθαγενής και δικαιούται την Ελληνική ιθαγένεια με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν είδα πουθενά τον Μητσοτάκη να τοποθετείται, να κάνει κάποια επίκαιρη ερώτηση στην ολομέλεια της Βουλής ή να ενημερώνει τον Ελληνικό λαό για το τι θα κάνει με αυτή την εντατική δράση αλλοίωσης του Ελληνικού Έθνους.

Η αποδόμηση του Έθνους θα συνεχιστεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

share

patriotes

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *