Το μεγαλείο του εκφυλισμού!

Το μεγαλείο του εκφυλισμού!
06 Φεβ 2018

Σας παρουσιάζουμε ένα «εξαίρετο έργο τέχνης», αντιπροσωπευτικό δείγμα της εκφυλιστικής τέχνης, που μας έχει επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σίγουρα προκαλεί σοκ και αηδία σε όλους μας. Δυστυχώς όμως δεν είναι το πρώτο και σίγουρα όχι το τελευταίο τερατουργήματα της τρέλας, του θράσος, της ανικανότητας και του εκφυλισμού της μοντέρνας τέχνης, ένα ακόμα χυδαίο δημιούργημα παρασίτων της κοινωνίας μας, που λεκιάζουν τον κόσμο της γνήσιας τέχνης.

εκφυλισμός στην τέχνη

Τα ελεύθερα έθνη οφείλουν να ορθώσουν άμυνες αντίστασης απέναντι στα ψέματα αυτών των ψυχικά διαταραγμένων «καλλιτεχνών», τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν με τα εκτρώματά τους, τα πρότυπα που επιθυμούν να μεταδώσουν στις νέες γενιές, στα παιδιά μας…

Δείτε ακόμα: Η έκλειψη του πολιτισμού μας

share

patriotes

Comments

  1. Φίλε Ian, κάποιοι νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε τις έκφυλες ορέξεις τους. Αλλά δυστυχώς για αυτούς πολλές φορές η απόδειξη της διαστροφής βρίσκεται καταχωρημένη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους. Η πίεση που προκαλεί η διαστροφή στο μυαλό τους οδηγεί σε συμπεριφορές που καταστρέφουν τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *